Zar mini logo

ZAR Mini is een Duits bedrijf dat sinds 1979 gespecialiseerd is in het bouwen van aluminium RIB’s en opvouwbare rubberboten. Als één van de wereldleiders op dit gebied richt ZAR Mini zich op kwaliteit en prachtige designs. Klanttevredenheid is het hoofddoel. Gelukkige klanten en perfectie in elk product. Alle boten van ZAR Mini zijn ontworpen in Italië en getest in Duitsland voordat ze in serieproductie worden gebracht. Duitse precessie, Italiaanse passie en design maken de boten van ZAR Mini gewild bij klanten over de hele wereld.

Bekijk hieronder de modellen die wij op voorraad hebben.

RIB 11 DL

De ZAR Mini RIB-lijn heeft twee versies. RIB LITE en RIB DL met dubbele bodem en bow locker. In de RIB 8 en RIB 9 past een brandstoftank van 12 liter. In de RIB 10-12 past een 24l brandstoftank in de bow locker. De RIB LITE modellen zijn geoptimaliseerd in het gewicht door het ontbreken van de bow locker en de dubbele vloer.

LUX 14

De mooie ZAR Mini LUX-lijn heeft verschillende maten en uitvoeringen te bieden. Alle boten zijn uitgerust met een bow locker en een vlakke dubbele vloer. Alle boten bieden met de standaarduitrusting een Teak-design PU-vloer, een boeg kussen, boegrugleuning, kielbescherming, bimini-houder, luxe stuurconsole en een versterkte romp. Als optionele uitrusting kunt u kiezen uit een verscheidenheid aan bimini-tops, lenspompen, zwemtrappen en nog veel meer accessoires.

ALU 9

De ZAR Mini ALU 9 is een funboot met ZAR genen. Het heeft behoorlijk veel zitruimte en bergruimte voor al uw watersport gereedschap.

ALU 10

De vaareigenschappen van de ZAR Mini ALU 10 zijn op superieur niveau.

ALU 11

De ZAR Mini ALU 11 is een betrouwbaren en veilige opvouwbare boot.

AIR 9

De ZAR Mini AIR 9 combineert maximale binnenruimte en vaarcomfort met handelbare buitenafmetingen.De ZAR Mini AIR 9 combineert maximale binnenruimte en vaarcomfort met handelbare buitenafmetingen.

AIR 10

De nieuwe ZAR Mini AIR 10 heeft een uniek ontwerp met doordachte details en slimme oplossingen.