V.O.F. Boss-watersport (KVK: 78678005), verleent u hierbij toegang tot www.Boss-watersport.nl en nodigt u uit de hier aangeboden diensten af te nemen. V.O.F. Boss-watersport behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

V.O.F. Boss-watersport spant zich in om de inhoud van www.Boss-watersport.nl zovaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op www.Boss-watersport.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van V.O.F. Boss-watersport. In het bijzonder zijn alle prijzen op www.Boss-watersport.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op www.Boss-watersport.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan V.O.F. Boss-watersport nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij V.O.F. Boss-watersport. Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van V.O.F. Boss-watersport, behoudensen slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.