Onderhoud en reparatie

Jan Schoonhoven, ondernemer en een team van ervaren en kundige watersportmonteurs, de technische zorg voor uw schip is bij hem in goede handen.

Regulier motoronderhoud, winterklaar maken van uw schip, inbouwen van elektronica, boegschroeven, schroefas- en besturingsinstallaties, hydrauliek, RVS- en aluminium plaat- en laswerk en schilderwerk;  in de goed uitgeruste werkplaats krijgen deze mannen elke klus voor elkaar.
Maar ook voor een spoedreparatie aan uw schip aan de kade gemeerd, of desnoods even op de kant gehesen, kunt u bij hen goed terecht.

Is de klus u te ingewikkeld, of beschikt u niet over voldoende tijd? Werk en verbouwingen aan uw schip kunnen eventueel samen met u worden uitgevoerd. Deze worden uitvoering met u besproken (de taken worden goed verdeeld!…) en begroot. BOSS watersport levert alle accessoires en onderhoudsmaterialen hiervoor benodigd. De werkzaamheden worden verricht op uur basis, inclusief Btw en exclusief materiaalkosten.

Het onderhouden van uw buiten- of binnenboordmotor is van essentiële waarde. Niet alleen zodat u zorgeloos kunt varen wanneer u het wilt, maar ook zeker voor de verkoopwaarde van uw motor/boot. BOSS watersport verzorgt al vijftien jaar onderhoud en reparatie aan motoren en boten. Zo kennen wij (bijna) elke motor en kunnen wij u van een oprecht advies voorzien.

Wij adviseren onze klanten om onderhoud in een tweejaarlijkse cyclus uit te voeren. Koopt u een nieuwe motor, dan heeft de motor het opvolgende jaar een kleine onderhoudsbeurt nodig. Het jaar daarna adviseren wij groot onderhoud uit te voeren. Heeft uw motor al enige tijd geen onderhoud gehad? Kies dan voor grootonderhoud. Hierdoor weet u zeker dat alles nagekeken wordt en komt u niet voor verrassingen te staan.

Let op: onze prijzen gelden voor motoren welke jaarlijks onderhouden zijn. Kunt u dit niet aantonen, dan zullen wij eerst een vooronderzoek uitvoeren. Hiervoor brengen wij € 45,- in rekening. Gaat u akkoord met onze offerte, dan vervallen deze kosten.

Voor aanvullende werkzaamheden kunt u het contactformulier invullen. Vul deze zo volledig mogelijk in. Binnen twee werkdagen ontvangt u van ons een op maat gemaakte offerte. Denk hierbij aan antifouling of bijvoorbeeld het inbouwen van een walaansluiting.

*Onze prijzen zijn inclusief 21% btw. De te vervangen materialen zijn niet bij de prijs inbegrepen, dit is namelijk per motor verschillend. Voor een offerte op maat vragen wij u de motorgegevens op te sturen.